dinsdag 15 mei 2012

Dinsdag twinsdag

Soms lijkt bij de meisjes zelf ook het besef te komen dat ze een tweeling zijn. Vandaag tijdens het eten mopperde boevemans dat hij het eten vies vond. Ik zeg daarop standaard: "Eten is niet vies maar misschien vind jij het niet lekker." Meisje L zei: "Misschien vind iemand anders het wel lekker. M en ik zijn een tweeling en ik houd niet van rode saus en M wel".


Hier waren ze tien maanden, ik weet nog wel wie wie is, de meisjes zelf hebben geen idee. 

Kijk voor meer tweelingavonturen ook eens bij Annemieke, Mamamia, Marit, Félicie, Corine, Simone, Bloem, Mirjam, Esrosa en Naatje!

5 opmerkingen:

 1. Goed dat jij wel weet wie wie is.. Ik heb een heleboel foto's waarbij ik twijfel of het echt niet weet. Nu ze wat groter worden en ik wel verschillen zie in karakter, lijk ik dat dan met terugwerkende kracht terug te zien in foto's van 'vroeger' waardoor ik ze gemakkelijker uit elkaar haal. grappig is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt me dat bijzonder, een tweeling. En wat een lekker stel op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat besef van tweeling zijn, komt hier ook meer en meer. En gelukkig zien de jongens alleen maar voordelen van het tweelingzijn ;-)
  leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was eens bij de drogist waar een tweeling bij de zonnebrillen stond. Het waren meiskes van een jaar of zeven. De één gaf de ander een zonnebril en zei: "Pas jij deze even, dan kan ik zien hoe die mij staat". Ik vond het een geweldige uitspraak!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails