vrijdag 8 oktober 2010

twee capes

De afgelopen twee avonden maakte ik twee capes voor de dames. Het patroon komt uit de Ottobre (2008/6). Het model is bedoeld in gekookte wol. Ik maakte ze van fleece met katoen aan de binnenkant en een satijnen striklint. Ze staan erg leuk en zijn heel geschikt voor dit heerlijke herfstweer. Foto volgt als de dames daar zin in hebben ...

9 opmerkingen:

  1. Ze zijn leuk! En waarschijnlijk dragen ze ze straks net zo graag als Elke de hare. En heel handig, want nu hoef je niet te helpen met aan- en uitdoen;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi, ik ben benieuwd naar een foto met dames!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze mooi geworden! Ze lijken op de foto nogal klein, welke maat heb je gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Mamalje, ze zijn idd best klein. Ik heb ze in maat 92/98 gemaakt. Anders leken ze me zo groot.Ze vallen tot op het middel aan de achterkant, voor iets korter. Ze vallen wel erg mooi, omdat er ook schouders inzitten zeg maar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi geworden. Grappig hoe iets er weer totaal anders uit kan zien als je het in een andere stof maakt. Ik ben net dit weekend begonnen aan een jurkje dat op de bladzijde ernaast staat, maar moest toch even heel goed nadenken voor ik deze capes herkende. Ik vind dit wel veel mooier dan dat zoete roze. Ben benieuwd hoe ze er uit zien met meisjes erin. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb die ook gemaakt in rode fleece ... roodkapje ;-)
    In realiteit zitten ze weinig in de verkleedkoffer, maar worden ze 's avonds aangedaan boven de pyjama.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails