zondag 6 maart 2011

.... reclame voor haar middelste


Mijn middelste heeft een sterke kledingvoorkeur. Toen ze net drie was wilde ze alleen maar spijkerbroeken aan met zwarte tshirts en zwarte sokken. Iets anders deed ze niet aan. En ook niet zomaar een spijkerbroek, vooral een was populair. Gelukkig kon ik toen op marktplaats een tweede exemplaar vinden. Die fase is inmiddels voorbij. Ze laatste tijd draagt ze zelfs rokjes en hoe bonter, hoe beter. Mama Effie blij, want die houdt van kleur. Gisteren kwam deze jurk tevoorschijn uit een zak met doorgevertjes en ze vond hem gelijk geweldig. The girl has got taste! De maillot zorgde voor nog wat extra kleur op deze toch al zo zonnige dag.

Een zonnige dag die verder werd ingevuld met strijkkralen (mamaaaaaaaaaaaa, wil je me hellupun in drievoud), lego-bouwsels en een spannende ontdekkingstocht door het bos van Daantje Das op de Holterberg.
5 opmerkingen:

 1. Oh wat een ommekeer, gelukkig zeg! Ze staat er echt prachtig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi meisje!
  En wat grappig; wij zitten vlakbij dat ontdekkingsbos in een huisje op een park, we twijfelden vandaag of we er ook heen zouden gaan. Is de moeite waard zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jou middelste lijkt precies op onze middelste
  toen ze klein was.
  Grappig om te zien zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ze een rokjesmeisje gaat worden ;-)
  Elke heeft dezelfde maillot, hij is zo lekker vrolijk, net als het jurkje van middelste.
  En wat heerlijk om naar het bos te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails