vrijdag 18 maart 2011

.... mooie cijfers


Wauw, 155 volgers, 34350 views! 156 volgers zelfs alweer ....
Het wordt tijd voor een give away! Nu nog even denken wat .... Misschien een jurkje uit oude shirts?
Nu even geen tijd. Eind november raakte ik werkeloos door een faillissement maar zo langzamerhand zit ik weer aan mijn oude uren. Omdat ik voorlopig geen gebruik wil maken van buitenschoolse opvang (en dat ook niet hoeft omdat ik mijn tijd grotendeels zelf kan indelen) werk ik zoveel mogelijk tijdens schooltijden en 's avonds. De naaimachine wordt dus zwaar verwaarloosd en alleen voor korte tussendoortjes gebruikt, zoals het boodschappentasje voor mijn nichtje.
Wel ben ik tussendoor de keukenstoelen opnieuw in de verf aan het zetten. Dat is ook nog een flinke klus. Ik heb er pas twee gedaan, nog vier te gaan!
Wat vinden jullie een goed plan voor een give away? En hoe combineren jullie zorgen, werken en creëren?

5 opmerkingen:

 1. Of zo'n leuke peuter-bijna-kleuter boodschappentas...ik heb nl ook zo'n lief meisje hier lopen die graag boodschappen doet met haar papa, mama en zus op de markt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee, een idee voor een give away, moeilijk hoor. Ik vind iets zelf gemaaktst erg leuk, of een stukje stof?
  Ik hoef allen zorgen en creëren te combineren. Na de geboorte van de 2e ben ik gestopt met werken. Maar zelfs nu kom ik nergens aan toe! Dus achter de naaimachine als de jongste slaapt en de oudste even tv mag kijken. En soms 's avonds.
  Succes met de stoelen! Lijkt me ook veel werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk idee een give away! ik werk in het PAKhuis als de jongste op peuterschool zit, en oudste op school. Oudste is op vrijdag middag vrij, en dan helpt ze mij met freubelen, vind ze heel leuk! Scheelt dat ik niet voor een baas werk, en dus alles zelf kan inplannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, zo'n jurkje van een oud shirt is wel heel erg leuk ;-)
  En combineren van werk (thuis; huisvrouw) , zorg en hobby is nog steeds lastig. Wil ik het een doen, blijft het ander liggen. Kortom, tijdgebrek om alles te kunnen doen. Maar ach, ooit zal ik meer tijd over houden voor mijn hobby's, hoop ik..en nu geniet ik lekker van de kinderen :-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh proficiat met zo veel volgers! Iets zelf gemaakt weten we altijd we te appreciëren ....
  Ik heb gelukkig weinig slaap nodig en ben dan ook nog laat aan het naaien, haken ...

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails