zondag 20 maart 2011

aardbeientaartjes

Gisteren kochten we op de markt veel aardbeien. De kinderen vinden ze heerlijk (en aangezien ze slechte eters zijn, ben ik blij met alles wat erin gaat). We hadden vandaag een volle schaal over en dus maakten we taartjes met aardbeien. Heeeeeeeeeeeeeeerlijk. En die aten we op, heerlijk in de zon, op ons grasveldje in de straat met buren en hun kinderen en allerlei vriendjes van onze en hun kinderen. We sleepten met stoeltjes en bankjes en maken ons eigen terras. We dronken verse thee erbij en de kinderen appelsap. De kinderen reden op hun fietsen rondjes om ons grasveldje heen (want ineens fietst de hele bende zonder zijwielen), de allerjongsten proefden de blaadjes en het gras, er werd gevoetbald, we hielden elkaars kinderen in de gaten en genoten we van de zon en het straatleven. Welkom lente!

10 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit, krijg er trek van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, jullie hadden een zalig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammie jammie! Ziet er lekker uit en het klinkt heel erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. MMMMMMMMMMMMMMMMM, lente of zomer? GENIET!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen,
  Wat een leuke blog zeg. Ik ben net volger geworden. Zou ik in je bloglist mogen staan met mijn blog? http://boekenstek.blogspot.com/ Uiteraard voeg ik je dan toe in mijn bloglist.
  Ik hoor het graag. Groeten, Pleun

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er heerlijk uit! Genieten he, om weer lekker buiten te zijn! Vooral de geur van de lente, dat vind ik nog het allerfijnst ;)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails