dinsdag 23 november 2010

nog een recycle jurkjeOoh, ik vind ze zo leuk om te maken. Dus gisterenavond maakte ik er nog eentje. Met de lockmachine zit het zo in elkaar. Het voor- en achterpand komt uit een gekregen (gedragen) shirt in maat 158 en daar kunnen mijn boevekinderen nog lang niet in. Het achterpand is het voorpand geworden en andersom.
Hij is vandaag direct aangegaan. Ik wil alleen de mouwen nog veranderen,een tunneltje met elastiek, anders zijn ze wel erg wijd en dat is niet handig met eten en tekenen.

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn ook erg leuk, deze jurkjes!
  Hebben jouw dochters nu een rekstok boven hun bed hangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, een rekstok. Ja zo wordt het wel gebruikt door de dames. Nee, het zijn stangen van Ikea om keukenspullen aan te hangen. Er hangen normaal gesproken bakjes aan allerlei kleine spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt super! Heb je hier ergens een uitleg/patroon van staan? Want ik ken wel wat meisjes in mijn buurt die daar goed mee zouden staan... =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Noëmi, ik gebruik het patroon van de sienna dress van Lil Boo Blue. Het is een pdf patroon met uitgebreide handleiding, met allerlei tips voor de gewone naaimachine. Het is geen erg duur patroon en het is het geld al waat geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dan ga ik dat eens zoeken, want ze zijn echt te leuk!
  Merci!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails