zaterdag 27 november 2010

Kringloopbuit
Ja, het is weer zover .... Ik was vrijdag even bij Het Goed. En ik vond dit boek van Celestino Piatti (graficus) en kon het niet laten liggen. Het is trouwens in het Zuid-Afrikaans. Dus eruit voorlezen wordt lastig. Maar de prenten zijn geweldig.
Verder vond ik nog een aantal verpakkingen boordband voor 50 cent per stuk. Ook waren er dozen voor broekenstootband maar ik heb geen idee van de toepassing ervan, dus die heb ik laten liggen. Weet iemand waar dat voor dient?
Zo en nu ga ik heerlijk Lewis kijken op  België 2!

8 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie vondst! En dat bij Het Goed?
  Bij ons zit ook een Het Goed maar ik vind er niet zo heel veel, zal wel liggen aan het feit dat mijn stad erg modern is, ik moet toch wat meer naar oude dorpjes en stadjes ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Broek of rok stootband naai je mee in de onderzoom, en dan slijt de zoom minder snel als je er bv vaak mee traploopt of er op stapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vangst! Ik heb zonet ook naar Lewis gekeken! Op de NL tv is zaterdagavond niks leuks en ik ben dol op de meeste detectives.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem, bedankt voor de uitleg! Mocht je het nodig hebben dan weet je het nu goedkoop te vinden (bij de kassa van Het Goed Deventer) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik moet dus ook maar weer gauw naar Het Goed!! kom er meestal toch wel 1 keer in de week, maar de laatste weken is het er bij in geschoten.......
  Vandaag de ketting gekregen met de post, vind hem helemaal geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deventer is mij de andere kant van het land (Rotterdam) maar toch bedankt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Bianca, fijn dat ie in de smaak valt. Het heeft wel even geduurd ...
  @ Anoniem, mocht je nodig hebben dan kan ik wel wat richting Rotterdam sturen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails