zondag 24 oktober 2010

een trui voor haarzelf


Een hele tijd geleden, hartje zomer, kocht ik een coupon op de Almelose markt. Een ijsblauwe bouclee denk ik. Nou, ijsblauw weet ik wel zeker maar de stofsoort niet. Gisterenmiddag maakte ik daarvan deze trui. Het is een model uit een oude Knipmode, ik denk herfst 2008. Ik zal het nog eens nakijken.

Edit: het is de knipmode van januari 2007 (nr 1)

Hij zit in ieder geval heerlijk. Eigenlijk is dit de proefversie. Ik had een andere stof ik gedacht, eentje die ik op het stoffenspektakel kocht, maar daar durfde ik nog niet in de knippen. Voor 2 euro wilde ik met de coupon wel een poging wagen. Helemaal met de lockmachine in elkaar gezet, anderhalf uur werk met knippen en tekenen van het patroon. Ja, Effie wordt nog eens snel
Verder is het hier herfstvakantie, dus wordt er gebouwd en geknutseld en geeft Effie tijdens de fotosessie complimenten aan boevemans die heerlijk aan het schrijven is: "Bijna komt Sint"en "noovembr". Zo leuk om dat mee te maken, je eigen kind dat leert schrijven!

6 opmerkingen:

 1. Ziet er heel behaagelijk uit!en leuk modelletje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm leuk zeg en ben wel benieuwd waar dit patroon uitkomt. Uit de Knippie? Ik wist niet dat daar de laatste tijd ook volwassen patronen in stonden.
  (julaba@kpnmail.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. knap hoor, ziet er noffelijk uit;-)

  * noffelijk betekend alles wat fijn/warm/behaagelijk is, heeft een vriendin van me verzonnen en is helemaal van toepassing op je trui

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Noffelijk is Fries en betekend zoiets als fijn, warm,mooi en behaaglijk. Net als jouw trui.
  Wat leuk dat boevemans al zo goed kan schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails