zondag 31 oktober 2010

een kleine give away

Het is herfstvakantie. Ik ben thuis, de kinderen zijn thuis en ook manlief is thuis. En toch .... van maken komt weinig. We zijn aardig wat van huis geweest en ik had weinig puf. Ik schreef laatst al eens dat het bedrijf waarvoor ik werkte failliet is verklaard, nou dat betekent contact met UWV en werkbedrijf, solliciteren, toch nog werken om wat dingen af te ronden. Op verzoek naar kantoor omdat de curator ons wil informeren. En dat laatste was maandag goed nieuws: er is een serieuze overnamekandidaat. Dus met een beetje geluk ben ik zo weer aan de slag. Maar goed, dat leidt af ...

Gisteren kroop ik eindelijk weer eens achter de naaimachine. Voor een rokje van één van de dames. Ik wilde de naden locken maar grrrrrrrr de lockmachine weigerde dienst. Vandaag maar eens goed schoongemaakt, opnieuw ingeregen (en nog eens en nog eens) en toen deed hij het gelukkig weer goed. wat kan je toch snel verwend eh gewend raken aan zo'n machine. Ik heb maar even snel wat poetsdoekjes gemaakt uit een oude handdoek. Als dat geen mooi tweede leven is van een overjarige roze (was hij eens rood?) handdoek.

Gisteren haakte ik nog snel een deze ketting. Ik haakte er een paar knopen in mee om het wat op te fleuren. Ik maak er vanavond nog eentje en die geef ik weg. Doe je mee, laat dan een berichtje achter. Donderdag 4-11 maak ik de ontvanger bekend!


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke give away! Ik doe graag mee :-)

  Fijn dat je straks misschien van de straat blijft ipv achter de naai-/lockmachine/aanrecht/geraniums.
  Wat handig dat snelle maken van poetslappen met een lockmachine, dan betaalt de machine zichzelf bijna vanzelf terug, toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke give away! ik maak erg graag kans op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuke halssnoer. Ik meld me ook graag aan voor de give away ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik doe ook mee met deze leuk weggeefactie.

  O, o...ik voel me echt een slordige poets vrouw. Mijn doekjes hebben rafels omdat ik ze niet heb gezoomd enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. na 10 dagen ziekenhuis worden we twee dagen later geveld door de buikgriep. ik doe dus mee, niks beters om mijzelve op te vrolijken dan een give away.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails