dinsdag 18 september 2012

Dinsdag Twinsdag

Het leuke van tweeling zijn is dat je vaak je maatje bij de hand hebt. Afgelopen weekend was er oogstfeest op de kinderboerderij om de hoek met allerlei leuke activiteiten. Er stond ook een stand van het sportbedrijf van Deventer. En waar boevemans één van zijn ouders zo gek moet krijgen (en dat lukt meestal heel snel hoor) om met hem een spelletje te doen, hebben de meiden elkaar. Pingpongen vonden ze ge-wel-dig!
Het zijn sowieso twee heel sportieve meiden. Met zwemles gaan ze ook als een speer. Alleen zie ik sinds afgelopen week nu ook een nadeel: waar ze elkaar voor die tijd stimuleerden om door te gaan, stimuleren ze nu elkaars angst. Angst voor: HET GAT (waar ze doorheen moeten duiken). Dus gingen ze vrijdag huilend en bang de les in. Hopelijk gaat het deze week beter, op zijn minst bij één van hen (en sleept die de ander er dan ook weer doorheen).
Fijne dinsdag!


3 opmerkingen:

 1. Tja, dat zijn inderdaad de voor- EN nadelen van altijd samen......... grappig trouwens hoeveel ze op deze foto op elkaar lijken!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik heb je blog net ontdekt en lees met veel interesse je twin berichten. Onze meiden zijn nu 20 maanden en hoewel het vaak druk is, blijft het heel leuk om te zien dat een tweeling op deze leeftijd al erg sociaal is in vergelijking met eenlingen. Grote broer vindt het ook heel jammer dat hij geen tweelingbroer heeft, maar dat vond hij al lang voordat er sprake was van de zussen (er is een verschil van 9 jaar).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh tjee, ga morgen eens goed zitten voor je blog. Leuk om te lezen wat me nog allemaal te wachten zal staan als kersverse tweeling moeder...

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails