maandag 3 september 2012

back to school shirt

Begin dit jaar nam ik me voor, overigens net als deze grand lady, geen kleding te kopen maar of zelf te maken of te kringlopen. Tot nu toe is dat gelukt. Omdat ik vanaf vandaag weer aan het werk ben en een aantal lessen moet geven, had ik zin in iets nieuws. Als basis gebruikte ik een patroon van een longsleeve uit de Ottobre en maakte er een andere kraag aan (het idee haalde ik van hier). Verder kreeg het shirt een applicatie naar Lis Paludan (plezier met lapjes). De lap tricot vond ik laatst in de kringloop voor € 1,75. Een goedkoop shirtje dus ...7 opmerkingen:

 1. Deze is heel leuk, goed idee die kraag! Goed stofje ook trouwens, zeker voor die prijs, dat is helemaal genieten! Ik ga 'm als inspiratie even pinnen, hoop dat dat ok is.

  Heb je bij de mouwen en onderaan het truitje nou een boord gezet of zit er gewoon een zoom in. Want het ziet er zo mooi uit, dat ik er echt benieuwd naar ben!
  Fijne maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maakte boorden (van mouwen en onderaan) van dezelfde stof. Dat is eigenlijk wel zo makkelijk. En pinnen mag altijd ;-)

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie Effie, enne...hij is gepint hoor :) Ergens deze herfst of winter hoop ik 'm te gaan gebruiken als inspiratie.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk shirt! Succes met weer beginnen

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails