zondag 3 juli 2011

Count your blessings

Deze week genoot ik van mijn kinderen, die zo heerlijk kunnen spelen: bouwen, verkleden en eindeloos bellenblazen. Verder genoot ik van twee japanse patroonboekjes in mijn brievenbus, verwonderde gezichten van mijn kinderen tijdens Deventer op Stelten en een ontmoeting met long time no seen vrienden op het Afrikafestival. En van het feit dat mijn twee jongsten misschien dan geen voorbeeldige leerlingen zijn (hun eerste rapport, ze zijn vier, vermeldde dat de werkhouding niet voldoende was) maar wel uitmuntende festivalgangers. Vooral de middelste genoot zichtbaar van de Afrikaanse muziek.

Net als Anki van Zilverblauw maakte ik een overzichtje van mijn blessings van deze week!5 opmerkingen:

 1. Werkhouding?? Als je vier bent???? Laat ze maar lekker genieten, veel belangrijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke foto's & blessings! Leuk die bellenblaasfoto's.
  Ooh pff, dat rapport, schrijven ze dat terwijl je kindjes pas vier (!) jaar zijn? Dat is iets om je druk om te maken ja, en dan niet over je kindjes maar over de leerkracht/school. Kinderen van vier hébben nog geen werkhouding want die werken nog niet. Zo.

  Ik denk erover een lijstje te maken met deelnemers aan 'count your blessings', wil je erop?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkhouding...Pggg...! Deventer op stelten was idd heeeeel er leuk! (en ook een beetje spannend vond onze dochter!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Serieus joh? Een rapport met daarin beschreven dat hun werkhouding niet goed was? Dat lijkt wel een (slechte) grap. Niet serieus nemen hoor, maar hard om lachen. "Ze" lijken wel gek geworden met z'n allen in het onderwijssysteem.

  Genieten van muziek is toch ook veeeeel belangrijker. Zeker op deze leeftijd. Gelukkig verleren ze het waarderen van de mooie momenten niet snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Werkhouding voor een 4 jarige??? Ze zijn kleuter en dan moeten ze nog lekker kunnen spelen is mijn mening. Snap dat je daar heel erg van zo'n opmerking op het rapport baalt. Afgelopen zaterdag stond er nog een artikel in de krant van Sieneke Goorhuis-Brouwer. Die wil de oude kleuterschool weer terug met spelen. Gelijk heeft ze vind ik.
  (ik vind cito-testen in groep 1 ook niet nodig maar dat moet ook tegenwoordig :-(

  Leuke dingen hebben jullie gedaan deze week :-)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails