vrijdag 24 juni 2011

sleutelhangers
De kleine dametjes gaan steeds vaker zelf op de fiets naar school. Als het aan hun ligt elke dag maar dat ziet deze mama niet zo zitten. Twee van die meisjes die alles zien behalve het verkeer voor zich. Sinds kort hebben ze dan ook een slot op de fiets maar de fietssleutels bleken vaak onvindbaar. Dus maakte Effie snelle sleutelhangers: twee cirkels van vilt, nesteloog erdoor, paar knopen erop genaaid op voor en achterkant (dat werkt makkelijk af) en klaar is Effie. Oh nee, belletje aan de ring en klaar. En nu nog eentje voor boevemans natuurlijk ;-)

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk! En snel klaar. Daar moet je maar net opkomen.

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Ook de jongens willen heel graag zelf op de fiets naar school, en ook al is school dichtbij, ik vind dat ze eerst meer moeten oefenen (streng hè ). Na de zomervakantie mogen ze zelf fietsen, dus nog even tijd om te oefenen met goed uitkijken;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Oh jee, meisjes die zelf naar school fietsen, ik zou geen moment rustig zitten.... (We wonen in de stad en de route naar school is heel druk, dus voorlopig gaan ze nog bij mij voor- en achterop! Pfiew!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je pakketje ontvangen hoor! Super! Mooi overgekomen! Zal er binnenkort over bloggen! Thanx x x

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails