maandag 6 december 2010

van alles en nog wat

Tjonge, wat een drukke week. Sinterklaas op school, Sinterklaas op de peuterspeelzaal, Sinterklaas bij oma en natuurlijk Sinterklaas thuis (niet de man hoor, alleen de pakjes). De kinderen waren vanochtend echt moe. Nog even volhouden, nog twee weken, en dan vakantie. En ik ben zomaar thuis, want baanloos, zonder kinderen. Dat is ook echt een bijzonderheid waar ik ook wel van kan genieten. Ondanks de drukte toch wat dingetjes gemaakt. Gisteren maakte ik nog snel een hoesje voor boevemans spelcomputertje die hij van Sint kreeg en een Sienna dress voor één van de meisjes.


Zaterdag zaten de placemats van de kinderen bij de post die Oontje maakte in ruil voor een vissenshirt, en nog twee mooie zsazsa-broches in mijn favoriete kleur en een schattig sneeuwvlokje. Oontje bedankt! Boevemans nam de zijne al gelijk is gebruik gisteren.
Zo, en straks maar eens verder met 14 uitdeelzakjes en 14 uuuuh, geen idee nog. De kleine dametjes nemen volgende week afscheid van de peuterspeelzaak dus dat betekent trakteren. En nog maar twee weekjes en dan zijn ze vier. Dus nog genoeg te doen.

2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails