zondag 29 augustus 2010

Vrijdag zag boevemans


In de vakantie tekenden boevemans en ik, om te paar dagen, wat we die dag hadden gezien, net als Jill Wignall op haar blog today I saw. Daan, van de blog Maandag Daandag, volgde het idee en met haar nog een aantal creatieve bloggers. Het leek mij een goede idee om mijn tekenvaardigheden weer wat te herstellen met een nieuw grafiekjaar in aankomst!
Boevemans raakte in ieder geval in de ban. Vrijdag kwam hij al zelf aanzetten met het tekenblok. Hij tekende mij in een vrachtwagen. Vrijdag werd onze nieuwe picknicktafel bezorgd (ja, ik weet het ... het is echt picknickweer) en de chauffeur kon de straat niet in, beweerde hij. Dus ik stapte in en dirigeerde hem naar ons huis. De kinderen vonden het maar niets, mama in zo'n grote vrachtwagen (met een vreemde man). In ieder geval maakte het genoeg indruk om er een tekening van te maken. Zie je daar Effie naast de chauffeur en onze nieuwe picknicktafel in de wagen?

3 opmerkingen:

  1. Ha ha, leuk verhaaltje en een hele mooie tekening!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel jammer dat jullie nu nog niet kunnen genieten van de picknickset. Maar het is nu wel een mooi verhaal met mooie tekening geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails