dinsdag 17 augustus 2010

Gouden rommelmarktvondst: Gocco

Vandaag was er rommelmarkt op een pleintje in de buurt. Ik ging alleen en was op zoek naar een houten poppenbedje voor mijn nichtje om te pimpen. Die missie was al snel geslaagd en voor een leuk prijsje. Verder wilde ik wat spelletjes kopen voor de kinderen, ook dat ging beter dan was verwacht. Ik kocht echt een paar mooie en bijzondere spelletjes. Met de buit binnen liep ik weer terug richting fiets en wat zag ik .... Ik kon mijn ogen iet geloven: een GOCCO ?!?!?! Ik keek en de doos was helemaal compleet, nog nooit gebruikt. En de prijs: 3 euro. Waanzinnig, ik dacht echt dat ik droomde. De verkopers hadden geen idee wat het was en hadden het ook nooit gebruikt. Hoe komt iemand eraan???

Ik heb al zoveel mooie dingen voorbij zien komen die met de Gocco zijn gemaakt: hier en hier en hier. Het is voor mij de ideale manier om ook thuis te kunnen zeefdrukken. Iets wat ik anders alleen op mijn grafiekles kan. Ik was al een tijdje op zoek maar werd toch wat weerhouden door en de prijs en het feit dat materialen zoals de screens en de lampen moeilijk verkrijgbaar zijn. Maar voor 3 euro .....
Hier kan je zien hoe het moet, op youtube. Dus Effie gaat zich helemaal uitleven met de Gocco en hem showen aan mijn grafiekdocent, kunnen we uitvogelen of de normale zeefdruk- en textielinkten ook bruikbaar zijn op de Gocco!

Verder heb ik me enorm ingehouden en alle mooie retro spelletjes laten liggen ;-)

10 opmerkingen:

 1. Gelukzak! Ik kende het niet maar nu ik zo zie wat je er allemaal mee kan wil ik het OOK!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, wat leuk! Daar ga je vast hele leuke dingen mee maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, van een koopje gesproken! Je pakje ging vandaag ook de post op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik werk al meer dan 25 jaar met zeefdruk, maar van een gocco heb ik nog nooit gehoord. Bijzonder war er allemaal mee kan.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je me volgt... Dank je wel..

  groetjes,
  Liek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vondst zeg. Je hebt de jackpot getroffen. Met zo'n gocco kun je inderdaad hele mooie dingetjes maken.

  groetes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo he, bofkont!!! Wat een super vondst. Daar ga je vast hele mooie dingen mee maken... ik ben in elk geval erg nieuwsgierig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oooooooooooooow, waarom vind ik nou nooit zoiets........ veel plezier ermee!

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails