zondag 6 juni 2010

Poppenbuggy en meer


De boevemeisjes hebben elk zo'n inklapbare poppenbuggy. Na anderhalf jaar intensief gebruik was de zitting aan vernieuwing toe. Ik knipte op basis van de oude zitting een patroon uit en ging aan de slag. Ik werkte het helemaal af met biaisband. Nummer 1 is inmiddels klaar en viel in de smaak. Alleen had ik uit luiheid de gordels weggelaten. Dat kon natuurlijk niet: Mam, dan valt Jannes eruit. Dus hup, achter de naaimachine en onder toeziend oog van de poppenmoeder heb ik alsnog gordels eraan genaaid. Toen was het gelukkig goed! Ik vind em zelf ook erg leuk geworden. Rood met groen doet het altijd goed. Jannes draagt trouwens een gebreide jurk, die de schoonzus van mijn tante (volgt u het nog) voor de meiden breide als kraamkadootje.De andere boevemeis heeft eenzelfde voor haar pop maar dan in andere kleurtjes.

Trouwens de give away loopt goed, heerlijk hoor. Ik vond het toch een beetje spannend ;-)

Vandaag ben ik trouwens nog even naar de Hip en Handgemaakt geweest in Deventer. Ik heb weer veel inspiratie opgedaan. Gelukkig had ik geen geld bij me. Wat een leuke jurkjes, tassen en andere spulletjes. Vooral de spulletjes van Sloppop Yeah vond ik erg leuk, zulke mooie retro stofjes ook! Mijn goede voornemen is om het komende jaar zo veel vooruitgang te boeken in creativiteit en techniek, dat ik daar volgens jaar ook sta (een mens mag dromen toch?!)

1 opmerking:

  1. Dag Effie,

    wat een goed idee om zo je poppenbuggy een tweede leven te geven! Zelf ga ik het binnenkort ook eens proberen. Ik heb een linkje naar dit bericht van jou op mijn blog gezet. hartelijke groet, Marieke (www.deoptocht.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails