maandag 21 juni 2010

Op de post!

Vrijdag won Tine de give-away. En niet veel later had ik haar adres. Maar het weekend zal zo vol dat ik de tijd nog niet vond om het popje op te sturen. Vandaag is het dan toch op de post gegaan! Hopelijk is ie snel bij Tine.

Verder ben ik, geïnspireerd door Polkadotjes, aan het haken geslagen. Over een paar weken gaan we kamperen en de naaimachine gaat niet mee (al was het alleen maar omdat we geen stroom op de camping hebben). Om toch creatief te kunnen zijn, ben ik gaan oefenen in granny squares haken. Nou, ik moest wel even goed kijken en lezen maar ik geloof dat ik het snap. Tadaaaaa. Helemaal vierkant is ie niet, maar het begin is er!

4 opmerkingen:

 1. wauw dat vind ik al knap, ik zat er om dezelfde reden (al hebben wij wel stroom.... maar om nou te gaan zitten naaien voor de caravan ;)) als jij aan te denken te gaan leren haken. maar zou al trots zijn als ik gewoon rechtdoor en afhechten kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee wat leuk!
  Als je nou een hele serie van deze vierkantjes hebt gehaakt, kun je een sprei maken (nog een grote wens voor over de bedden van mijn meisjes)!
  Daar heb je in je vakantie immers de tijd wel voor ;-)

  Zal ook eens een spoedcursusje gaan volgen in haken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze is gearriveerd! En opnieuw op het juiste moment werd het een leuke opsteker, want met dit prachtige weer moet ik nog studeren tot zaterdag. De pop heeft al een mooi plaatsje gekregen en bedank je zoontje voor de leuke tekening.
  Wist zelfs niet eens dat je tekeningen kon laten zeefdrukken op een kaartje.
  Heel geslaagd dus.
  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. even i dont understand ur languange but i still love ur blog, n ur cute doll,lol...

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails