donderdag 3 juni 2010

Plooirokje


Al een tijdje geleden gaf de, in naai-blogland, beroemde Mme Zsazsa een driedelige tutorial voor het maken van een patroonloos plooirokje. Ik vond em geweldig, net als velen anderen want ze verschenen in no time op allerlei blogs. Maar toch zag ik nog tegen één ding op ... DE RITS. Vandaag zag ik weer eens een prachtig rokje voorbij komen op een van mijn favoriete blogs, namelijk die van Emma en Mona. Hun mama maakt geweldige dingen en omdat ik, net zoals zij, een meisjestweeling heb, is het altijd leuk om even bij haar te spieken. De mama van Emma en Mona gaf me nog een nuttige link voor het inzetten van een rits en tja ... toen moest ik wel. En het is gelukt!!!!!!
Nu nog hopen dat een van mijn dames het wil dragen. Hun nichtje was al wel heel enthousiast. Dus als ze weigeren, is er een zeer gewillige andere draagkandidaat (met dezelfde maten en afmetingen, dat is gemakkelijk hè).

4 opmerkingen:

 1. Wat een lieverdje met die polkadots!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, maar ge zijt vertrokken nu! Zalig!
  Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tanx dames. Poeh wat een hoog bezoek vandaag .. Dutch Apple, Mme ZsaZsa en Emma en Mona. Wauw, ik ben vereerd dames!
  @ Mme Zsazsa, het rokje hangt in onze keuken aan een plank waar ik alle knutselwerken en dierbare foto's uitstal. Nu hing het bij een houtdruk die ik voor de 3e verjaardag van de boevemeisjes had gemaakt en bij de foto waarop ze vier dagen oud zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails