donderdag 15 november 2012

een kolsjaal

Iedereen die hier af en toe voorbij komt, weet dat ik regelmatig even langs de kringloop ga. Ik kijk dan altijd even bij de stoffen. Laatst vond ik een leuke lap waarvan ik dacht dat het een soort tricot was. Ik zag er al helemaal een broek in voor een van de meisjes met wat leuke gele accenten.

Maar na de eerste wasbeurt bleek het echte wol te zijn. De lap was namelijk gekrompen en ligt vervilt geraak door de wasbeurt. Dus het plan moest worden omgegooid en omdat ik nog wel een lekkere kolsjaal kon gebruiken werd dat de bestemming. Zo'n kolsjaal is in no time gemaakt. Kijk maar eens hier.

En nu ben ik dus lekker warm op de fiets. En hij is zo groot dat ik hem ook lekker over mijn oren kan trekken. Ik denk dat ik nog wat gele accenten toevoeg maar voor nu is hij goed!

En jij? Ben je ook zo'n vintage- en kringloopstoffenjager of ga je meer voor de designerstoffen?


Ooh, ik zie nu pas op de foto hoe vermoeid ik eruit zie. Een week met een ziek kind en toch gewoon je werk moeten blijven doen in een ingewikkelde zorgplanning met manlief ....
Nog anderhalve dag ertegenaan en ik kan even gas terug nemen.

6 opmerkingen:

 1. Bij onze kringloop helaas alleen maar jaren 90 motiefjes met bloemen. Niet echt iets waar ik iets nieuws in zie. Maar deze stof van jou is prachtig! En vast een lekker warme sjaal :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij hebben jullie een superkringloop want wat jij altijd vindt, dat vind ik hier nooit. Prachtige stof en sjaal is het!

  Sterkte met bijkomen en utizieken van dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent genomineerd!! Lees mijn blog ;) Groetjes Famke

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails