dinsdag 17 juli 2012

Dinsdag twinsdag

De foto zegt het eigenlijk al? Doen jullie ook mee aan de onderzoeken van het Nederlands Tweelingen register? Ik vulde dit weekend weer een vragenlijst in over L en M. Je kunt je hier aanmelden.Fijne dinsdag!

5 opmerkingen:

 1. Jazeker, wij doen al mee sinds de geboorte van Liv en Tes. We hebben in het eerste begin meegewerkt aan een onderzoek naar de motorische ontwikkeling van tweelingen. Dit ging vanaf het moment dat ze konden rollen tot het moment dat ze konden lopen. Aan het eind kregen we de kans om een DNA test te laten uitvoeren (gratis) en die hebben we gegrepen. Zodoende weten we zeker dat onze meiden 1-eiig zijn.

  Nu ontvangen we per jaar/2 jaar nog een uitgebreide vragenlijst die we trouw invullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij doen ook mee! Maar omdat L&L nog maar 16 maanden zijn heb ik alleen nog maar de eerste grote enquette gehad. Wel hangt er een lijstje in onze inbouwkast waar ik de motorische ontwikkeling op bij moet houden. Grappig om te zien dat de jongste met zitten/kruipen/staan/lopen sneller is dan de oudste en de oudste juist weer sneller met zwaaien en tanden ;-)

  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liv en Tes deden vrijwel alles rond het zelfde moment, alleen lopen niet. Liv durfde echt los te lopen met 16 maanden en Tes pas met 18 maanden!

  Verder gaat alles qua ontwikkeling bij onze meiden nagenoeg gelijk op. Zelfs het wisselen ging gelijk (soms gespiegeld)op! Zo bijzonder eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor... voor m'n zusjes...

  Al moet ik eerlijk zeggen dat de laatste nog ligt te wachten, even geen zin in gehad...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, wij doen ook al vanaf het begin mee.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails