vrijdag 22 juni 2012

een kringloopvondst (en ruilvoorstel)
Gisteren gaf ik mijzelf een dagje vrij (het is zo heerlijk om eigen baas te zijn) en deed ik een rondje kringloop. Ik liep tegen wat kleren aan (ik houd me nog steeds prima aan het voornemen om kleren of te kringlopen of zelf te maken), wat leuke stofjes en toen ik op het punt stond om af te rekenen zag ik deze leuke theepot (of is het een koffiepot). Ik twijfelde (ik heb genoeg servies) maar pakte hem toch op (soms ben ik dan toch bang dat als ik twijfel dat iemand anders hem voor mijn neus wegkaapt, kennen julie dat?) en liep even verder en zag toen een bijpassend suikerpotje en melkkannetje en besloot toen  ze gezellig alledrie mee te nemen.

Naast servieswerk (en stoffen) heb ik ook een zwak voor retro spelletjes. Dit memospel heb ik al maar ik kocht het toch. Misschien kan ik er iemand blij mee maken en kunnen we ruilen. Heb je iets leuks te ruil. laat dan een berichtje achter.


Ik ga zo eens wat verder opruimen hier en daarna genieten van een vrije middag met de kinderen. Fijne dag!

8 opmerkingen:

 1. Ik ken dat maar al te goed.
  Ik wil gerust ruilen. Is er iets waarmee ik je blij kan maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb jij dat ook!? Dingen meenemen die je al hebt! Ik vond van de week ook weer zo'n memospel, terwijl ik hem al had en toch nam ik hem mee. Leuk idee om hem te ruilen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. och wat een mooie vondsten! memoryspel is leuk zeg, ook om een kunstwerk mee te maken...
  Ik hoop dat iemand iets leuks te ruilen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook wel iets leuks te ruil als je wil... Een stapeltje vintage applicaties en lint. Ooit eens kunnen redden van een oude sloeffenfabriek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o wat een mooie theepot (ik hou van thee :-)). en dat memoryspel, geweldig, ik kom die leuke dingetjes toch nooit tegen.
  zag het memoryspelletje ook al laatst bij een andere blogger, helemaal verliefd op. zou best iets met je willen ruilen, misschien iets deens wat je zou willen hebben ga ik hier op zoek! (al moet ik zeggen een stapeltje vintage applicaties met lint van MissPatee daar kan toch weinig tegenop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg dat theesetje! Ik wil het memospel wel ruilen maar wat wil je graag. Op mijn blog heb ik ook een ruilitem geplaatst, iets voor jou?
  Je berichtjes over zeefdrukken heb ik ook bewonderd, mooie dingen en geweldige techniek! Zie dat je een cursus volgt, wat leuk. Soms overweeg ik ook daar weer eens mee aan de slag te gaan op een cursus.
  Vroeger (jaja) heb ik ook op zeefdrukken gezeten, heb er pas (15 juni) nog over geblogd. Misschien vind je het leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige vondsten! Ben helemaal verliefd op de koffiepot!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie vondsten heb je gevonden, zoiets leuks heb ik hier nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails