zondag 10 juni 2012

counting my blessings

Deze week was ik (weer) druk met de voorbereidingen voor de Hip en Handgemaaktmarkt in Deventer. Vandaag was het dan zover. Toen ik vanochtend het terrein opreed, kreeg ik bijna koudwatervrees (ik was vergeten hoe dat voelde). Het zag er allemaal zo kleurrijk en professioneel uit. Gelukkig had ik een gezellige buurvrouw van Huis vol Kleur en stond ook zij voor het eerst op een markt. Ga zeker eens in haar webwinkel kijken want ze verkoopt superleuke DIY pakketjes.

Het was een gezellige en zonnige dag. Ik heb minder verkocht dan ik had gehoopt. Maar de dag was alleen al goed door allerlei lieve mensen die langs kwamen, vrienden, bekenden en collega's en ook een paar blogcollega's, zoals Fieve en Mama en Co, leuk dames om jullie in real life te zien.

Goed verkocht zijn de konuffels, de rokjes en de telefoonhoesjes. Maar er is nog genoeg over voor een leuke give away in de loop van de volgende week ...

Bedankt voor alle aanmoedigingen dat heeft zeker geholpen!

Foto genomen voor dochterlief


 
En nog eentje van mijn zusje, die me de ochtend door heeft geholpen ;-)Kijk voor meer blessings bij Anki van zilverblauw.

10 opmerkingen:

 1. Jammer dat je niet wat meer verkocht had, je kraam zag er zo goed uit!! Ik vind ook dat er wat weinig reclame voor gemaakt wordt, flyers aan de standhouders en dat is het volgens mij.
  Ik wist trouwens helemaal niet dat je ook uit Deventer komt, en je buurvrouw (idd superleuke pakketjes) ook, grappig dan dat je elkaar via het world wide web dan vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat een inspiratie weer! Was dit voor jouw de 1e keer?
  Jammer dat het niet zo groot was we hadden er wel meer van verwacht,
  maar wel leuk je gezien te hebben!!
  En heb jij nog wat leuks gekocht??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend zo'n dag! Maar dat je mee hebt gedaan is al geslaagd :)
  Bedankt voor je complimentjes op mijn blog :)
  Jij ook leuke foto's, ben jij dat twee keer of ben je er ook één van een tweeling en heeft je zus dezelfde jurk aan? hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik ben het twee keer .. de foto is door mijn zusje gemaakt

   Verwijderen
 4. Aan je producten ligt het zeker niet! Het blijft iedere keer weer spannend wat voor publiek er op af komt; is het de doelgroep of niet? Ik begeef me nu bijna 6 jaar in het wereldje van de fairs en marktjes en iedere keer is het een verrassing wat ik verkoop. Filter voor jezelf het leukste er uit en blijf het proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kraam ziet er erg leuk uit! Smaakt het wel naar meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oef! Wat een leuke spulletjes...en een supermooie plekje aan het water ook nog :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kraam zag er erg leuk uit zeg en wat lijk je op je zus!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, nee .. dat ben ik ook. Alleen zij heeft de foto gemaakt.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails