donderdag 29 maart 2012

jeugdherinneringen

Ik verslond ze, de boeken over Pol, Pel en Pingo: spannende avonturen, stapels pannekoeken, een pelikaan die van alles uit zijn snavel tovert. Nu leest mijn lieve boevemans ze. En dat is een klein wonder want ook al kan hij heel goed lezen, hij wordt liever voorgelezen (en dat vind ik heerlijk natuurlijk). Maar Pol leest hij zelf. Hij leest de boekjes zelfs voor aan vriendjes die komen spelen.

Lazen jullie ze ook?

Fijne dag!

13 opmerkingen:

 1. Jaaaa, Pol, Pel en Pingo! Dat is jeugdsentiment! Ik had er maar 3 geloof ik, maar ik vond het helemaal geweldig. Helaas heeft mijn moeder ze weggegeven, ik denk dat mijn kinderen het anders ook erg leuk hadden gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, hier ook! wij hadden ze gewoon uit de bibliotheek. En nog steeds als ik iets eet en ik zit vol, denk ik "jammer, het is zo lekker en ik kan niet meer...!" Dat is ook daaruit, ik weet niet meer wie het zei, maar die moest er bij huilen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, die ken ik ook! Ik gok dat ze een beetje van voor mijn tijd zijn, dus ik denk dat ik ze bij m'n oma heb gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, geweldig vond ik die, we haalden ze altijd uit de bieb en iedereen "las" ze (plaatjes kijken was ook heel leuk :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat zijn echt jeugdherinneringen. Ik zou ze eens moeten gaan terugzoeken op de zolder bij mijn ouders

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh heerlijk wat een sentiment!,was echt een van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. yep ook hier goede Pol-herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was er ook zot op, nu zelfs nog. Ik heb er ook nog een aantal, ik koester ze en de kids ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja!!! De eerste strips die ik las waren die van Pol! O nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja!!! De eerste strips die ik las waren die van Pol! O nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Elke keer als ik mijn meisje met een opgerolde pannenkoek bezig zie, zie ik de plaatjes van Pol weer voor me. :) Geen idee of mijn moeder ze bewaard heeft, moet ik toch eens vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaaa, dit is leuk! en voor mij ook ábsoluut jeugdsentiment! Ik had 'r bést veel maar ik vrees dat m'n moeder ze allemaal heeft weggedaan (of mss zelf 'n x heeft verkocht bij 'n bazar :'( ) Zit 'r érnstig over te denken om ze via Marktplaats ook weer voor m'n kinderen te kopen, volgens mij gaan ze dat bést leuk vinden... offeh... zullen ze erg gedateerd zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja zooooo leuk! Zo leuk zelfs dat Mamalore het niet kon laten om er een jurkje van te maken! http://www.mamalore.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=435&category_id=20&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

  Leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails