donderdag 26 mei 2011

zich een beetje druk


Gek word ik van Blogger. Ik kan nergens meer op reageren. Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar het is hier ook wel wat stiller dan gebruikelijk. Telkens als ik een reactie wil geven dan moet ik me opnieuw inloggen en dan komt er desondanks een anonieme reactie te staan en als ik dan de code invul ... opnieuw inloggen en zo gaat dat vast eindeloos door (ik het het niet getest).

Dus aan iedereen: keep up the good work ;-)

En ik had zo graag een berichtje achtergelaten bij Marie-Lu, een 12-jarige blogger die mij is gaan volgen. Leuk hoor, jong talent. En bij mijn blog- en meerlingvriendin Bloem die nog niet eens 1 jaar blogt en al meer dan 180 volgers heeft. Gefeliciteerd Bloem.

Mezelf heb ik trouwens vorige week getrakteerd op bovenstaand boekje over keukens in Stockholm. Onze keuken valt van ellende uit elkaar en ik wil niet zomaar naar de keukenboer gaan en een nieuwe bestellen. Ik wil eerst bedenken of ik nog onderdelen zijn die ik kan recyclen en wat ik aan opbergruimte nodig heb. Onze keuken wordt veel gebruikt, ook om te werken, te tekenen en te leren. Inspiratie nodig dus. Iemand nog een tip?

Het mooie stofje moet een nieuwe schooltas voor boevemans opleveren, die zijn Thomas de treintas wat kinderachtig gaat vinden. Ach, mijn kleine mannetje ...

9 opmerkingen:

 1. Hier lukt het reageren nog, maar ik hoorde van anderen dat zij hetzelfde probleem hebben.

  Dat stofje is fantastisch! Ik maakte er ooit zo'n knuffeldeken mee, en sloeg gelijk een nieuwe voorraad in, want het idee dat het 'op' was, daar kon ik niet mee leven :-)

  Voor de keuken... wij combineerden Ikea met maatwerk van de schrijnwerker. Zo krijg je perfect wat je wil en blijft het budget binnen de perken.

  En je kunstwerk dat je me stuurde, dat wordt heel snel ingelijst en opgehangen. Het wordt tijd, maar het komt. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meer mensen hebben last van Blogger-problemen. Ik gelukkig (nog) niet. Leuk stofje is dat trouwens. Ik heb alleen dochters dus we zitten hier in 't roze, geen jongensstofje te bekennen. Dan ga ik nu even bij Bloem spieken, ken haar blog volgens mij nog niet. Die van Marie-Lu kwam ik al eens tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik maar denken dat ik de enige was die gefrustreed zat te proberen en nog een keertje inloggen, en nog meer proberen... grr

  Dus deze reactie zal ook wel anoniem worden, hopelijk is t snel opgelost!

  Groetjes
  Marijke

  marijkew83.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook problemen, maaar...... ik heb al mijn cache geleegd en ook mijn cookies, toen weer opnieuw ingelogd en alles lijkt weer als vanouds. Maar irritant is het wel! Ik hoop dat het helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eens kijken of ik nu bij jou wel een berichtje achter kan laten!
  Wat een gaaf stofje voor je boevemans! Ik ben altijd gek op leuke jongensstofjes!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier dezelfde problemen met Blogger. Momenteel lukt het me wel, heb via google mijn eigen blog gezocht, dan linksboven op aanmelden geklikt en zo werkt het nu. Hoop ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook problemen gehad,inderdaad vervelend.
  Mooi dat stofje en de jongens hier zijn er al te groot voor dus geniet er maar lekker van.
  Succes met de keuken!
  Bloem vind ik ook een zalig open blog, en het andere daar ga ik nu eens piepen zie ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja, ik heb al meer mensen horen klagen over blogger problemen, hoop dat het snel verholpen is. leuk stofje inderdaad, heb m hier nog in oker met bruin liggen, maar deze is ook erg mooi. en over die keuken; wij hebben de onze ook zo'n beetje zelf ontworpen en gebouwd en voor de binnenkanten van kastjes en lades hebben we ikea spul gebruikt. werkt prima is goedkoop en was de enige keukenwinkel waar ze ons niet heel vreemd aankeken, en waar het überhaupt mogelijk was, om 'losse' onderdelen te kopen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tot nu toe nog geen problemen met blogger (afkloppen maar).
  Leuk autostofje, vinden onze jongens vast ook erg leuk;-)

  En wat leuk; een nieuwe keuken. Het lijkt me een erg leuk boek! In ons vorige huis eentje op maat laten maken, deze keer bij de keukenboer geslaagd. Maar zelf eentje bedenken en maken is natuurlijk het allerleukste. Succes met bedenken en uitzoeken.Weten jullie al welke kleur?

  Enne, houdt jij bij hoeveel volgers ik heb..haha. Zelf verbaasd het mij ook dat er zoveel volgers zijn. Maar bloggen is ook wel erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails