donderdag 27 januari 2011

plannen en een gehaakt mutsjeGisteren ging ik snel even langs de Kringloop tussen het werken door (ik ben inmiddels twee tijdelijke banen rijker en één daarvan doe ik grotendeels aan de keukentafel). De meisjes vonden het jammer dat ze geen eigen autootjes hebben in tegenstelling tot hun grote broer, dus ik ging op zoek. Helaas geen autootjes. Maar wel een leuk klepbankje. Ik ben al tijden op zoek naar zo'n klepbankje als opruimplek voor los speelgoed. Er is nog wel wat werk aan. Maar dat vind ik niet erg (zeg ik nu ... ik houd niet erg van dit schilderwerk). Het zeil ga ik, denk ik nu, vervangen. Het is wel heerlijk retro maar dat kan ik natuurlijk hergebruiken. Ik denk dat ik het houtwerk oranje doe of ????

Toen de kinderen uit school hun racebanen van kapla aan het bouwen waren, haakte ik een mutsje voor Daniël, de pop van één van de meisjes. Ik oefende de puff stitch, die ik eerder al zag bij haar. Ik gebruikte deze tutorial die ik via een andere blog tegenkwam (maar ik weet niet meer van wie, sorry). Eigenlijk niet zo moeilijk. Tijd voor een groter project ;-)

3 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig bankje!!! Wat een superkringloop hebben jullie daar, jammer dat we hier niet zo'n mooie hebben.
  Mutsje is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk bankje! Ik zou hem lekker wit schilderen met een leuk hip zeiltje er op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cool bankje zeg! oranje lijkt me een goede kleur. ben je nu ook verslaafd aan de puff-stitch? bij mij was de verslaving zo erg dat ik er last van m'n pols van kreeg;-) nu dus maar even rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails