zaterdag 1 januari 2011

2011

2010 was het jaar waarin ik ging bloggen, waarin ik opnieuw leerde haken en waarin ik mijzelf verder leerde naaien (rist inzetten, biaisband aanzetten, het fenomeen "beleg" leerde kennen). En ook het jaar waarin in mijn tricotvrees overwon, mijzelf een nieuwe naaimachine aanschafte en ik steeds vaker tevreden was over het resultaat.

Maar niet in het minst was 2010 het jaar waarin ik geïnspireerd raakte door bloggers uit allerlei landen en ik leerde dat er meer mensen zijn zoals ik die van eenvoud houden, kindertekeningen, retro, kringloopwinkels, recyclen en zeefdrukken.

Ik ga heerlijk verder in 2011 met bloggen. Ik zag net dat ik al bijna 130 volgers heb, wauw. Dat had ik nooit kunnen bedenken, dat er zoveel mensen zijn die af en toe even komen kijken en lezen op Effie maakt. Binnenkort komt er een give away. Nog even bedenken wat ;-)

Ik hoop dat het voor iedereen een geweldig nieuw jaar wordt! Gisteren sloten wij het oude jaar af samen met mijn moeder en voor het tweede jaar zonder mijn vader ... Omdat ze ook jarig was maakte ik voor haar een kleinigheidje: een leesbrilhoesje. Ik verzon zelf een werkwijze. Ben je geïnteresseerd, laat dan een berichtje achter dan maak ik een volgende keer foto's voor een tutorial.

Vanavond maakte ik de schooltas af voor mijn laatstgeboren lievemeis. Morgen de foto's!

3 opmerkingen:

  1. Overschot van gelijk heb je, over dat bloggen. Wat een invloed heeft een avondje bloggen toch hé. Verslavend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook een heel mooi en creatief jaar gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wederzijdse wensen, je banner is echt de max, en dat bloggen is mij net als jou ook zo goed bevallen, verslavend zelf maar dan eindelijk eens een verslaving waar je je echt beter van voelt!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails