zondag 13 februari 2011

een feestje

Eén jaar aan het bloggen. Dat is toch wel reden voor een klein feestje! Ik vind het nog steeds zo leuk. Ik heb zoveel leuke mensen leren kennen, zo veel ideeën opgedaan op andere blogs en ik voel me steeds zo vereerd met alle leuke reacties en complimenten. Dus ik denk dat ik nog wel even doorga ;-)
Ik maakte, om dat te vieren, nieuwe kledingsetjes voor de poppen van de de lievemeisjes. Boevemans mag straks nog kiezen wat hij wil. Het patroontje van het tuniekje maakte ik zelf.
Toen de meiden vanochtend beneden kwamen, vonden ze alletwee de set met bolletjes het allermooist. Dus een blij meisje en eentje met dikke tranen. Dus maakte ik er snel eentje bij, met bijpassende mutsjes. De legging is een patroon uit een wat oudere Ottobre met poppenkleertjes.

Maar ja, haastige spoed is zelden goed dus een mutsje heeft een bijzondere afwerking, met locksticksel aan de buitenkant.
En om het feest compleet te maken, bakken we straks een chocoladetaart. Deze keer ga ik eens het recept van Moetjatja proberen.

En toeval of niet, ik kreeg de afgelopen dagen ook nog twee blog awards. Eentje van Nathalie, van Nathalie's foodblog. Waar ik vooral altijd op spiek voor haar heerlijke Mexicaanse recepten. Neem zeker eens een kijkje. We beheren en moderaten samen met andere tweelingmoeders en -vaders, het meerlingenforum  waar (aanstaande) meerlingouders terecht kunnen om van elkaar te leren en om gezellig te kletsen. Ik kreeg van haar de my blog has attitude award. Leuk!


De andere kreeg ik van Sylvia, een hele actieve scrapper die mooie vintage kaarten maakt. Ze heeft een ook een tweeling, ook haar ken ik via het forum en al vanaf de zwangerschap, die maar een weekje jonger zijn dan mijn boevemeisjes. Van haar kreeg ik de liebster blog award.

Meiden bedankt! Ik zal even goed nadenken aan wie ik ze doorgeef! Dat volgt dus nog.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ik kom altijd met genoegen bij je kijken.
  En gefeliciteerd met je twee!! awards.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag en je awards!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, en nog veel creatieve uitspattingen. Wat een mooie poppenkinders hebben die meisjes van jou, en nog wel een eigen ontwerpster ook, dat is nog eens geluk hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, gefeliciteerd met je 1e jubileum!
  Door jou ben ik ook een blog begonnen...
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je 1 jarig blogjubileum.
  wat een super setjes heb je gemaakt. meiden blij mama blij en die mutsjes hebben wel wat unieks met de lockrand aan de buitenkant.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails