maandag 24 mei 2010

Jurkje!!

Gisteren blogde ik over kikkervisjes, het was louter vulling want het schiet maar niet op met mijn naaisels. Ik had bijna de naaimachien uit het raam gegooid. Ik geloof dat ik niet gemaakt ben om kleding te maken. Vandaag dan de laatste poging ... Als het niet zou lukken dan zou ik alleen nog tassen en knuffels enzo gaan maken. Niet dat dat zo gemakkelijk is hoor, maar het gaat me toch beter af ...
Dus ik vroeg vanochtend verlof aan, stuurde man met kinderen naar de kinderboerderij voor een laatste poging. En ... ik ben niet eens ontevreden. Het is een jurkje naar het model Katrin van Mamu design. De stof (zijn het slakropjes?!) kocht ik laatst op het stoffenspektakel in Deventer. Voor 2 euro per meter mag het mislukken toch?. En een vrolijk biesbandje maakte het af. Nu nog de zoom stikken maar eerst maar eens passen. Hopelijk valt hij bij een van die stoere dames van mij in de smaak!

3 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit Fré. Gelukkig voor je machine deed hij vandaag wel wat je er van verwachtte.... Wie van de dames heeft de jurk nu in haar kast??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tanx dames! Voorlopig wil geen van de dames hem aan, mijn boevemans trouwens ook niet ;-)
    Misschien als het sraks wat warmer is ...

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails