Ik kijk weinig tv maar af en toe vind ik het wel lekker om wat beeld te hebben tijdens het haken. Het liefst een goede detective maar als die er niet is schakel ik graag door naar 24kitchen. Toen ik een tijdje geleden een aflevering zag van The Free Range Cook met Annabel Langbein (ooh wat ben ik jaloers op haar (moes-)tuin), moest ik deze sticky buns gewoon maken. En ze zijn heerlijk!
Ze lijken erg op de Zeeuwse bolussen die ik laatst maakte.(http://bloemblogt.blogspot.nl/2013/03/net-als-toen.html)
BeantwoordenVerwijderenSmaken ze ook zo heerlijk naar meer?
Dat lijkt het inderdaad op. Ook dezelfde ingrediënten ongeveer. Alleen rol je het deeg hiervoor uit tot een rechthoek die je dan insmeert met boter en daarna met een mengsel van kaneel en suiker, dan oprollen (lange kant) en dan snij je er stukken van. Maar ze smaakten heerlijk.
VerwijderenZiet er kei-lekker uit, maar wat een caloriebommeke.........
BeantwoordenVerwijderenzeker weten het is een en al boter en suiker. Maar voor een keertje mag dat hè.
VerwijderenMmmmmm jammie jammie,jammer dat je er niet even het nederlandstalige recept bij hebt geplaatst...die engelese maten vind ik zo onhandig altijd!;-)
BeantwoordenVerwijderen